Οι αξίες μας

Οι αξίες μας

Τι μας κρατάει δυνατούς

Αναλαμβάνουμε δράση

Έχουμε αμφισβητήσει τις παραδοσιακές μεθόδους φροντίδας των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας μας και συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε με καινοτόμες προσεγγίσεις παιδικής μέριμνας. Βοηθάμε παιδιά που δεν έχουν πού αλλού να στραφούν.

Κρατάμε τις υποσχέσεις μας

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθάμε τα παιδιά να έχουν μια καλύτερη ζωή. Το κάνουμε αυτό καλλιεργώντας σταθερές σχέσεις με τους χορηγούς μας, τους συνεργάτες μας και τις κοινότητες στις οποίες έχουμε τις ρίζες μας. Πιστεύουμε ότι με την μακροπρόθεσμη δέσμευση έχουμε έναν ουσιαστικό και διαρκή αντίκτυπο.

Πιστεύουμε ο ένας στον άλλο

Πιστεύουμε στις ικανότητες και το δυναμικό του καθενός. Υποστηρίζουμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, και οικοδομούμε ένα περιβάλλον όπου μπορούμε να προσεγγίσουμε τις ευθύνες μας με αυτοπεποίθηση. Σε μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης εμπνεόμαστε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να μάθουμε ο ένας από τον άλλο.

Είμαστε αξιόπιστοι εταίροι

Από το 1949 έχουμε δημιουργήσει ένα Οργανισμό που εμπνέει εμπιστοσύνη στους χορηγούς, τις κυβερνήσεις και σε άλλους εταίρους οι οποίοι μας υποστηρίζουν στην αποστολή μας. Η μεγαλύτερη ευθύνη μας είναι η εγγύηση της ευημερίας των παιδιών διασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου φροντίδα. Με τον τρόπο αυτό είμαστε δεσμευμένοι να χρησιμοποιούμε όλα τα κεφάλαια και τους πόρους με σύνεση, σεβασμό και ευθύνη.

 

Αυτές είναι οι βασικές πεποιθήσεις και στάσεις πάνω στις οποίες ο οργανισμός μας έχει χτιστεί, και αυτές είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της επιτυχίας μας. Αυτές οι σταθερές αξίες κατευθύνουν τις δράσεις μας, τις αποφάσεις και τις σχέσεις καθώς εργαζόμαστε για την εκπλήρωση της αποστολής μας.
επιστροφή