Ένα γλυκό νανούρισμα για το αγγελούδι σας, κατεβάστε το και ενισχύστε το έργο μας

Ένα γλυκό και πολύ μελωδικό νανούρισμα που γράφτηκε από τον Περικλή Κανάρη, Έλληνα μουσικοσυνθέτη που ζει μόνιμα στην Αμερική.

Το 2017 έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς με τη γέννηση της κόρης του, Ίλιας. Οι πρώτες απόπειρες της μικρής να χρησιμοποιήσει τη φωνή της, θύμιζαν στους γονείς της τον ήχο ενός δελφινιού. Εμπνευσμένος από αυτό, ο Περικλής έγραψε το “Δελφινάκι”. Ένα νανούρισμα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Ο Περικλής θεωρεί τη γέννηση της κόρης του ένα πολύ μεγάλο δώρο ζωής. Αποφάσισε να ανταποδώσει με τον δικό τρόπο, διαθέτοντας όλα τα έσοδα από τα downloads του νανουρίσματος στα Παιδικά Χωριά SOS.

"Με μια αγκαλιά μου και μ´ αυτό το τραγουδάκι

Θα σε κοιμίσω εγώ μικρό μου σαν πουλάκι

Κι όταν ξυπνήσεις με γλυκό χαμογελάκι

Θα μου μιλήσεις όπως ένα δελφινάκι."

Μπορείτε να το κατεβάσετε στα παρακάτω link και παράλληλα να βοηθήσετε το έργο μας για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και ειδικότερα τον Ξενώνα Βρεφών SOS για βρέφη και νήπια ώς 5 ετών, που λειτουργούμε στο Μαρούσι.

iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/to-delfinaki-single/1317998163?ls=1&app=itunes

Apple Music: https://itunes.apple.com/us/album/to-delfinaki-single/1317998163?ls=1

Amazon: https://www.amazon.com/Delfinaki-Pericles-Kanaris/dp/B077S74VMN/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1512762200&sr=8-1&keywords=To+Delfinaki

Spotify: https://open.spotify.com/album/3YX3nRkB3gHZtntx75hgl3


Ο Περικλής Κανάρης είναι Έλληνας μουσικοσυνθέτης με έδρα τη Νέα Υόρκη. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα και στην Αμερική και οι συνεργασίες του περιέχουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Περισσότερα για τον Περικλή Κανάρη εδώ www.pericleskanaris.com
επιστροφή