DIPLOMATS IN CONCERT

DIPLOMATS IN CONCERT

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ένας διπλωματικός φιλανθρωπικός μουσικός θεσμός που αγαπήθηκε.

ΠΟΤΕ: 10 Απριλίου 
ΩΡΑ: 20.00
ΠΟΥ: Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός (Πλ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 25,00€ (Α΄ Ζώνη) | 18,00€ (Β΄ Ζώνη) | 12,00€ (Εξώστης) (μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση). Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο από τα γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS, Καρ. Σερβίας 12-14 (1ος όροφος), τηλ. 210-3313661

Αυτή τη χρονιά συμμετέχουν Πρέσβεις και μέλη του διπλωματικού σώματος από Αυστρία, Γερμανία, Γεωργία, Ιαπωνία, Ιταλία, Καζακστάν, Κίνα, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Ουκρανία, Παλαιστίνη, Ρουμανία, Τσεχία και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Επίσης, τη βραδιά θα πλαισιώσουν η mezzo soprano Άρτεμις Μπόγρη, ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η πιανίστα Νεφέλη Μούσουρα και η Αργεντινή τραγουδίστρια Natalia Soledad Petsalis.

Θα ακουστούν έργα των Debussy, Chopin, Bizet, Leonard Bernstein, Rossini, Cilea, Μίμη Πλέσσα καθώς και παραδοσιακά τραγούδια από Ιαπωνία, Ρουμανία, Τσεχία και Γεωργία. Η βραδιά θα ανοίξει με τη συμμετοχή παραδοσιακού χορευτικού συγκροτήματος από την Κίνα και θα κλείσει με την πρωτότυπη πλέον χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Την επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής έχει ο καλλιτέχνης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Νίκος Τσαούσης.

Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.




επιστροφή